武蔵屋帝国 BBS

投稿拒否ログ(スパムログ)のファイルサイズが大きくなりました。
至急、管理モードから投稿拒否ログを削除して下さい。



[トップに戻る] [留意事項] [ワード検索] [管理用]
おなまえ
Eメール
タイトル
メッセージ
メッセージ中には参照先URLと同じURLを書き込まないで下さい
参照先
削除キー (英数字で8文字以内)
クッキー情報保存

[19841] cheap nike store 投稿者: 投稿日:2014/11/25(Tue) 08:30 [返信]

Very soon this website ???ョ?骰? BBS will be famous amid all blog visitors, due to it's good articles
cheap nike store http://www.hopwc.org/fu.php

www.hopwc.org/fu.php


[19840] Canada Goose Freestyle Vest Outlet-Online outlet 投稿者: 投稿日:2014/11/25(Tue) 08:27 [返信]

Amazing video, really a pleasant ???????└?? BBS quality, this YouTube video touched me a lot in terms of features.
[url=http://www.altrunetwork.com/jacket/canada-goose-freestyle-vest-outlet-online-c-102.html]Canada Goose Freestyle Vest Outlet-Online outlet[/url]

www.altrunetwork.com/jacket/canada-goose-freestyle-vest-outlet-online-c-102.html


[19839] cheap Nike Air Max TN Hots 投稿者: 投稿日:2014/11/25(Tue) 08:09 [返信]

Its good humorous YouTube video, I every time go to pay a visit YouTube site ???????└?? BBS for funny videos, since there is much more information available.
[url=http://www.boussais.com/nikeoutlet/nike-air-max-tn-hots-c-593.html]cheap Nike Air Max TN Hots[/url]

www.boussais.com/nikeoutlet/nike-air-max-tn-hots-c-593.html


[19838] cheap Outlet Basketball Shoes 投稿者: 投稿日:2014/11/25(Tue) 07:39 [返信]

This weblog ???????└?? BBS is containing a fastidious material of humorous YouTube movies, I liked it a lot.
[url=http://www.hopsnlops.com/sneaker/outlet-basketball-shoes-c-176.html]cheap Outlet Basketball Shoes[/url]

www.hopsnlops.com/sneaker/outlet-basketball-shoes-c-176.html


[19837] Nike Free TR Fit Hot_sale outlet 投稿者: 投稿日:2014/11/25(Tue) 06:35 [返信]

My grand father every time used to watch YouTube comic video tutorials, hehehehehe, since he needs to be delighted forever ???????└?? BBS .
[url=http://www.hopsnlops.com/nikeshoes/nike-free-tr-fit-hot_sale-c-1008.html]Nike Free TR Fit Hot_sale outlet[/url]

www.hopsnlops.com/nikeshoes/nike-free-tr-fit-hot_sale-c-1008.html


[19836] ノゥ`スフェイス テント 投稿者: 投稿日:2014/11/25(Tue) 06:09 [返信]

グッドの圭隈モ尓、と措い 鵡Pの匯何 ???????└?? BBS ℃C┐ 麼} 秤印 僥丕。

ノゥ`スフェイス テント http://fab2spec.net/northface/the-north-face-ノゥ`スフェイス テント 2繁喘 グリゥ`ン Bnt001-p-1721.html

fab2spec.net/northface/the-north-face-ノゥ`スフェイス テント 2繁喘 グリゥ`ン Bnt001-p-1721.html


[19835] モンブラン ボゥ`ルペン 投稿者: 投稿日:2014/11/25(Tue) 05:41 [返信]

その云輝に牢しい 鵡Pの匯何で暴はこの ???????└?? BBS は繁すべてのインタゥ`ネットに乾れているエ_佚している Webサイトブログ仟を脅B。

モンブラン ボゥ`ルペン http://www.pdsourcebook.com/montblanc/ボゥ`ルペン-c-1.html

www.pdsourcebook.com/montblanc/ボゥ`ルペン-c-1.html


[19834] Best Sellers 投稿者: 投稿日:2014/11/25(Tue) 04:29 [返信]

air mata mengalir di pipi yang semakin memerah ini.Sungguh aku tidak pernah perasan wujudnya rasa cinta di antara dua sahabat karibku Maria tidak pernah membicarakan tentang lelaki idamannya jauh sekali mahu bercakap tentang Iqbal Iqbal juga begitu Tiba-tiba sahaja mereka muncul di hadapanku sebagai pasangan kekasih Sebagai seorang sahabat aku mahu benar merasa gembira di atas penyatuan dua hati ini tapi sungguh aku tidak mampu Hati ini terasa pedih sekali setiap kali melihat kemesraan mereka Waktu itu air mata terasa begitu murah buatku Namun atas dasar persahabatan aku gagahkan diri untuk tersenyum apabila bertemu dengan mereka Terasa seperti patung bernyawa tiap kali aku harus berlakon di hadapan dua sejoli iniAku cuba untuk melupakan Iqbal setelah aku tahu dia kini milik Maria Pernah aku cuba keluar dengan lelaki lain Tapi aku tidak dapat mengelakkan diri daripada membandingkan mereka dengan Iqbal Sukar benar mahu melupakan layanan mesranya terhadapku Segala kenangan aku bersamanya masih kekal sebagai memori paling indah buatku Aku terus jadi begitu sehinggalah. menghampirinya. Kaukenal Asiah, Beliau mati dirantai kaki dan tangannya oleh suaminya sendiri.Baru pukul 7. Macam mana?dah,”ujar Khai bersahaja. Tapi lima minit??.” dia membalas lantas tidur kembali tanpa mempedulikan pekikan emaknya di dapur Keputusan peperiksaan ini memang mendebarkan bukan sahaja dia malah setiap warga negara Malaysia yang baru selesai mengambil peperiksaan itu pada disember yang lalu Shahir mengambil tuala di ampaian lalu menguak pintu bilik air untuk mandi dan berkemas supaya dia dapat ke sekolahnya yang berada tidak jauh dari kediamannya Sebaik sahaja dia berkemas dan menyiapkan diri pintu rumahnya diketuk lantas segera dia membuka Terlihat Hanni dan Hazrul di muka pintu “Masuklah dahulu mak aku tengah buat sarapan dulu Joinlah sekali Mak aku masak special hari ini” lantas dia menjemput masuk Hanni dan Hazrul “Wow aku bau nasi goreng resepi Johorlah Shah Mak engkau kalau masak macam ini maknanya tak pergilah aku ambil result nanti” kata Hanni yang terus bersalaman dengan emak Shahir Mereka menjamu selera nasi goreng Johor dan bersama sambal tumis Udang dan diselerakan dengan air teh-o panas berperisa oren Sementara itu Shahir ke bilik untuk mengambil slip peperiksaan dan kad pengenalannya di dalam almari dua pintunya yang menghadap tingkap Setelah kawan-kawannya itu puas menikmati juadah yang dibuat oleh ibunya Shahir bersalam dengan ibunya untuk berangkat keluar ke sekolah Mereka turun bersama-sama dengan menggunakan lift dan sejurus itu mereka melihat kereta sewa kepunyaan Pak Samad masih lagi terdapat di tempatnya Dalam mencari-cari Pak Samad untuk menyewa keretanya mereka ternampak pak cik tua itu keluar melangkah dari kotak lift bangunan apartmen itu Dengan memakai suit putih berserta slack hitam Pak Samad melangkah dengan penuh yakin untuk memulakan kerjanya “Pak Samad bawa kami ke Curve” Hanni memulakan bicara apabila Pak Samad menghampiri teksinya itu Shahir dan Hazrul terkesima Mereka menyangkakan Hanni hanya bergurau lantas langsung tidak mengendahkan perbualan antara Hanni dan Pak Samad Namun setelah keluar dari kawasan Flora mereka perasaan jalan yang mereka lalui adalah jalan untuk ke The Curve atau Cineleisure Damansara “You must be joking right We are heading to Curve What the heck are we doing to go to Curve I mean we must arrive at school at 1000 sharp There is something that cikgu will discuss with ex-prefect last year especially me the head of prefect” Shahir marah dan berang apabila Pak Samad berhenti di pintu masuk selatan kompleks beli-belah itu “Relax guys there is a fashion show will be heading at here and guess what I will wear your dress at there because I am one of the models that will make a pose” balas Hanni dengan keriangan “Guys do you know what you are arguing about Today SPM result will be out I mean our result Have you lost your mind Being here at Curve is the last thought that I will be think when our result is release I do not want to sacrifice my day because the stupid fashion show I sick with you guys You all are pathetic” Hazrul marah dengan tindakan Hanni dan termasuk Shahir walaupun masalah itu berpunca daripada Hanni Mereka sampai di tandas perempuan untuk menunggu Hanni menukar bajunya ke baju yang telah direka oleh Shahir Mereka pergi ke tempat peragaan itu bermula dan terlihat pentas peragaan itu baru siap dibina dan bersandarkan warna putih kebiruan semata-mata “Your dress it is look very expensive Let me guess Gucci Ralph Lauren Versace Armani or Vera Wang How about the price Let me guess back 5000 to 10000 dollar US” kata pereka fesyen itu sambil membelek dress yang dibuat oleh Shahir apabila mereka sampai di bilik pereka fesyen itu ??As you know in fashion one day you are in and the next day you will out?? Perkataan itu terngiang-ngiang dalam benak fikiran Shahir ******************************************************** “Thanks Angelina I will finish your dress before the Oscar” Shahir berkata dengan Angelina Jolie apabila pelakon itu memintanya untuk membuatkan sebuah baju yang bakal digunakan untuk anugerah Oscar Banyak fabrik yang telah ditempah di butiknya di Paris dan New York kerana kedua tempat itu merupakan syurga fesyen “Doktor pesakit sedang menunggu di wad Pesakit Salamiah bte Zolkipli 54 tahun menghidap darah tinggi dan kencing manis” kata seorang jururawat Shahir terkesima tersedar daripada lamunan Dia terduduk di biliknya apabila seorang jururawat memberitahukan hal itu Dia kembali sedar Dia kini seorang doktor berijazah Havard University Kini berkhidmat dengan Hospital Kuala Lumpur dan bakal berpindah ke Amerika Syarikat kerana mendapat tawaran untuk menjadi pensyarah di Yale University Hal ini kerana dia mendapat keputusan 10A1 dalam Sijil Pelajaran Malaysia dan lantas menerima tawaran di sebuah universiti di luar negara Impiannya untuk menjadi fashion designer terpaksa dilupakan demi mencapai cita-cita yang tinggi Permintaan mak untuk Shahir menjadi seorang doktor harus dia tunaikan demi menjaga hati seorang ibu Lagipun dalam bidang fesyen akan ada pasang surutnya ??One day you are in and the next day you will out That??s in fashion?? ??Itu akan terjadi andai aku fashion designer?? desis Shahir dalam hati” balasnya.

http://www.microimpex.in/byronandew.asp?Best-Sellers-c-29.html


[19833] Asics Gel-Kayano 18 投稿者: 投稿日:2014/11/25(Tue) 04:28 [返信]

Sehari-hari membantu bapak mengurus kebun lada yang cuma dua petak. “Nanti kalau kamu sudah siap, siling, Ibu bapa aku sendiri pun tidak memberikan nama khusus untukku.asyik?? Malik. Faham benar mereka dengan sifat Adriana Hanan yang sentiasa tak berperasaan. Dengar bagaikan kahwin paksa tapi baginya dia redha dengan keputusan mamanya untuk mengahwinkannya dengan Muhamad Firdaus,dalam kumpulan ni,” “Hrm.yalahMiaaku balik dulu tauDah nak Maghrib niApa-apa nanti mesejlah aku” *** Tepat jam tiga petang aku menuju ke blok DMacam yang telah dijanjikan oleh aku dan IlhamAmira memerhatikan aku dari jauhHampir satu jam aku menunggu di situ namun tiada apa yang berlaku “Buanga masa aku je dekat siniDiaorang nak main-mainkan akuSiaplah diaorang nanti”rungut aku seorang diri Tiba-tiba terdengar bunyi kerusi diseret di bilik stor berhampiran tempat aku berdiriAku ragu-ragu untuk ke bilik itu “Nak pergi tengok ke takLagipun apa yang perlu aku takutkanNi kan waktu siang”kata hatiku meyakinkan aku Aku berjalan menuju ke arah bilik stor tersebutAku berdiri lama di depan bilik stor tersebutAku pun melangkah masuk ke dalam bilik tersebutDengan lafaz bismillahaku pun masuk ke bilik tersebutTiada apa punAku pusing untuk keluar dari bilik tersebutTiba-tiba muncul satu lembaga di belakang aku “Pocong!!!!”jerit aku Aku menjerit sekuat hatiPanik dan terkejutPandanganku jadu kabur dan akhirnya aku rebah *** Aku membuka mataku perlahan-lahanWajah Amira dan Cikgu Salina yang jelas di matakuAku memerhatikan keadaan sekeliling “Dekat mana ni”Itu yang terlintas di fikiranku “Kau ada di bilik rawatanTadikau pengsan”jawab Amira merungkaikan persoalanku “Damiamereka berempat akan dikenakan hukuman”ujar Cikgu Salina “Merekasiapa”soalku “IlhamZahidEzad dan FuadAwak tak ingt ke” Baru aku teringat apa yang dah berlaku pada akuRupa-rupanya lembaga yang aku katakan pocong itu kerja mereka “Mereka di mana sekarang”aku ingin tahu nasib mereka “Mereka di pejabatPengetua jumpa mereka berempat” “Tapi cikgu saya pun salah juga”aku cuba mempertahankan mereka “Mereka memang patut pun kena hukuman macam tuKalau tak mereka tak serik” “Cikgu tolonglah tarik balik hukuman merekaKalau saya tak terima cabaran mereka tentu tak jadi macam ni” “Tapi…” “Tolonglah cikguSaya rasa mereka tak kan buat lagiMereka bukannya sengaja” *** Semenjak peristiwa itumereka tidak lagi mengganggu aku apatah lagi menegurkuMereka juga seolah-olah menjauhkan diri dari akuAku rasa lain sangatMacam ada yang tak kena dengan diri akuWalaupun aku satu kelas dengan merekatapi kami tidak lagi bertegur sapaPerangai mereka yang dulunya nakal kini berubahSalah aku keAku rindu sangat dengan perangai mereka yang dulunya selalu membuat kelas ini tidak sunyiBerbeza dengan sekarangKeadaan kelas seolah-olah matiYamemang aku tak mahu diganggu oleh mereka tapi aku rindukan keadaan seperti duluKalaulah masa boleh diundurkan Sudah hampir sebulan lebih keadaan kelas sunyiTidak seperti duluRasa bersalah menggamit dirikuAku tahu akulah punca kelas jadi macam niPetang itu aku melayari facebookTiba-tiba aku terlihat satu nama yang cukup aku rindui “Ilham” Aku melihat profil IlhamTerus terang aku katakan Ilham sungguh manisBagi aku dia mempunyai pakej yang lengkap sebagai seorang lelakiMemang padanlah dia mempunyai ramai peminat terutamanya pelajar-pelajar juniorMarkah ujian bulanan dia cemerlang lebih-lebih lagi matapelajaran fizikAku cukup kagum dengan dirinyaKadang-kadang aku pelikDalam kelas dia selalu tidak tumpukan perhatianDia juga banyak bermain tapi markahnya cukup cemerlangMungkin Tuhan dah anugerahkan dia supaya pandaiHrm…aku mahu rapat dengan dia seperti dahuluSelalu disakat oleh dia dan kawan-kawannya Pagi iniaku menerima sepucuk surat dari seseorangDi atas surat itu tertulis namaku dan pesanan:- ??Baca surat ni lepas habis waktu sekolah di dalam kelas kalau awak nak tau siapa saya?? Pelbagai soalan timbul di fikirankuSiapa yang beri surat ni dekat akuTak mungkin Ilham yang beri sebab dia dah tak tegur aku *** Tamatnya waktu persekolahanaku menunggu kepulangan semua orangAmira mengajak aku pulang tapi aku memberikan alasan yang aku mahu pulang lewatMataku melihat gelagat Ilham yang mengemas buku-bukuKemudian dia menggalas beg dan keluar dari kelasBukan dia yang beri aku surat niHatiku hampaKini aku keseoranganAku membuka sampul surat berwarna biru itu dengan perlahan-lahanBuat si comel Assalamualaikum DamiaSaya pasti awak mesti fikir siapa yang beri surat ni kanAwak akan tahu juga setelah awak habis baca surat niAwak tau takawaklah gadis pertama yang berjaya menawan hati sayaSebelum ni saya tak pernah rasa macam ni tapi lepas saya kenal awaksaya rasa lainSaya rasa awak ni istimewaPertama kali saya lihat awakmuka awak comel sangatKesian saya tengok awak kena buli dengan Ilham tuDia tu memang macam tuAwaksaya Cuma nak minta satu benda dari awakAwak maafkan say dan saya mahu awak tahu yang saya sukakan awakDan cinta saya hanya untuk si comel yang bernama Damia DarwisyahLepas awak baca surat nisaya nak jawapan dari awak Aku melipat surat ituAku masih tertanya-tanya siapa empunya surat iniTiba-tiba aku terdengar bunyi gitar yang dipetik oleh seseorang “Ilham” Hati aku cukup gembiraIlham tersenyum dan memetik gitar menyanyikan lagu Inilah cinta nyanyian Akim “Awak dah baca surat tu kanSayalah orang yang menulis surat tu”Ilham bersuara “Saya ingat awak dah tak nak kawan dengan saya lagi” “Bodohlah saya kalau saya tak nak kawan dengan awakErm…saya nak jawapan dari awakDamiaawak nak tak terima cinta dari saya” “Kalau saya senyum maknanya saya terima cinta awak” Aku tersenyumAku tak kan pernah lupakan saat ini sebab inilah cinta pertama akuIlhamsaya pun sukakan awak juga

http://www.microimpex.in/barneyalvin.asp?asics-sko/asics-gel-kayano-18.html


[19832] Air Jordan V.2 Grown 投稿者: 投稿日:2014/11/25(Tue) 04:26 [返信]

kasut-kasut yang terdapat di rak ?? Tren ke KLCC dah tiba. aku jadi menyampah dengan kau!dia tidak lagi menggunakan bahasa ‘aku’ dan ‘kau’ dengan suaminya.“Nak buat apa katil ni bang?“Eh biarlah. Terkocoh-kocoh dia keluar rumah untuk segera ke Restoran Daun Pisang; restoran yang terkenal dengan sarapannya yang enak-enak. Entah, “Min okey tak? Tak penat?

http://www.eduwingskids.com/baylissadams.asp?air-jordan-v2-grown-c-6.html


記事No 削除キー

*** マナーを守って楽しく書き込み♪ 当方が不適当な発言とみなした場合は通告ナシで削除イタシマスわよ。***

- ASKA BBS -
Modified by isso